شنبه 24 آذر 1397 _ 08 ربيع الثاني 1440 _ 15 دسامبر 2018
فارسی | English
تاریخ : پنجشنبه 15 شهريور 1397     |     کد : 92

دومین همایش ملی تنش شوری در گیاهان و راهکارهای توسعه کشاورزی در شرایط شور 14 شهریور ماه 1396 در پژوهشکده بیوتکنولوژی تبریز با سخنرانی جناب آقای دکتر عجمی-معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه، مهندس فتحی-رییس سازمان جهاد کشاورزی استان شروع به کار کرد. سپس دبیر علمی کنفرانس جناب آقای دکتر تاری نژاد ضمن خوشامدگویی در مورد تعداد مقالات رسیده و پذیرفته شده و همچنین اهم اقدامات صورت گرفته مطالبی را ایراد نمودند. سخنرانان کلیدی این مراسم دکتر ساعی-رییس ستاد بحران دریاچه ارومیه، دکتر حجازی-رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی شمال و شمال غرب کشور، دکتر پیراسته انوشه-عضو هیات علمی مرکز ملی تحقیقات شوری یزد و دکتر اسفندیاری-عضو عیات علمی دانشگاه مراغه تاکید بر مساله شوری به عنوان یکی از معضلات کشاورزی داشتند. پژوهشگران متعددی نیز دستاوردهای خود در این زمینه را بصورت شفاهی و با پوستر ارائه نمودند.

با تشکر از دست اندرکاران همایش

PDF بازگشت