سه شنبه 21 آذر 1396 _ 24 ربيع الأول 1439 _ 12 دسامبر 2017
فارسی | English
تاریخ : چهارشنبه 19 مهر 1396     |     کد : 73

مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده کشاورزی

جلسه معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در مورخه 19/7/96 از ساعت 15/10 تا 12 ظهر در ابتدا با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز و سپس جناب آقای دکتر حمید محمدی ریاست محترم دانشکده کشاورزی، ضمن عرض خیر مقدم گویی خدمت معاونین محترم دانشگاه جناب آقایان دکتر قربانیان، دکتر ایمانپور و دکتر احمدآبادی، و همچنین اساتید محترم دانشکده و دانشجویان گرامی، قبولی دانشجویان را در دانشگاه و ورودشان را به دانشکده تبریک گفت و آرزوی توفیق و سلامتی برایشان خواستار شد. سپس اعضاء محترم هیات علمی دانشکده، امکانات و توانمندی­های دانشکده را معرفی کرد . بعد از پخش کلیپ دانشگاه، جناب آقای دکتر بافنده - مدیر کل امور محترم فرهنگی دانشگاه در مورد مسائل فرهنگی ایراد سخنرانی نمودند و بعد از پذیرایی جناب آقای دکتر احمدآبادی-معاون محترم دانشجویی دانشگاه، جناب آقای دکتر یوسفی - رئیس مرکز مشاوره  دانشگاه و جناب آقای دکتر فلاح-مدیر محترم امور دانشجویی دانشگاه در مورد مسائل امور دانشجویی سخنرانی نمودند. در نهایت با پخش کلیپی از دانشکده و معرفی انجمن­های علمی دانشکده جلسه با ذکر صلواتی به اتمام رسید.